2821091008 6977473917 Αλ. Παπαναστασίου 160, Σούδα Χανιά 73200 & Πάροδος Θέμιδος 25, Αγ. Ι. Ρέντης Αθήνα 18233 nikolarakis@yahoo.com
hero image
 
 
 

Μεταφορική εταιρεία - Μεταφορές - Μετακομίσεις - Διανομές - Εμπορεύματα - Οικοσκευές | Νικολαράκης Βασίλειος Αθήνα Χανιά Ρέθυμνο


Η εταιρεία εμπορευματικών μεταφορών NIKOLARAKIS TRANS του Βασίλειου Νικολαράκη με έδρα στον Αγ. Ι. Ρέντη Αθήνας και στα Χανιά, δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών από το 2000, διαθέτοντας έμπειρο κι εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό για την πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών της, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα μεταφορικών αναγκών όπως κομπλέ φορτίο μαρμάρων, ξύλων, τροφίμων, παλετών, δεμάτων κ.α.
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  Διαθέτουμε εξειδικευμένους συνεργάτες και στόλο φορτηγών δημόσιας χρήσης, ανυψωτικών οχημάτων, γερανών έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε με υπευθυνότητα κάθε είδους εμπορευματική μεταφορά και μετακόμιση προκύψει σε Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο κι αντίστροφα.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες στους πελάτες μας, με εξατομικευμένη, αποτελεσματική και υπεύθυνη συνεργασία με ιδιώτες καθώς και με εταιρείες κάθε μεγέθους και δυναμικού, προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες μας ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες, ελέγχοντας κάθε βήμα των αποστολών, από τον προγραμματισμό ως την παράδοση, ώστε να πιστοποιείται η ασφάλεια της μεταφοράς και της αποθήκευσης.
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Όραμά μας είναι να συνεχίσουμε να σταθεροποιούμε τις αξίες μας, παρέχοντας ποιοτική εξυπηρέτηση, ταχύτητα, συνέπεια κι ασφάλεια για όλους τους πελάτες μας, που αποτελούν το κινητήριο μοχλό ανάπτυξης μας επί πολλά χρόνια, καθιστώντας μας με αυτό το τρόπο τους πλέον κατάλληλους για την μεταφορά και την μετακόμιση, εγγυώμενοι την ασφαλή μεταφορά των οικοσκευών ή του εμπορεύματος, τιμώντας την εμπιστοσύνη σας!
 
 
 
 
 

 

 
 
επικοινωνήστε μαζί μας

κι ελάτε σ’ εμάς για να σας εξοικονομήσουμε χρόνο και χρήμα,
προσφέροντάς σας ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφορών!